Schoenen Online Bestellen

Valuta:
Naar huis ::  Privacy verklaring

Privacy verklaring

In
 We zullen alle persoonlijke gegevens vertrouwelijk (hoewel behouden wij ons het recht voor om deze gegevens in de hieronder beschreven omstandigheden openbaart) te behandelen. We zullen het houden op een beveiligde server en is volledig compatibel met alle toepasselijke Britse gegevensbescherming en de consumentenwetgeving van tijd tot tijd van kracht zijn.

Into Wanneer u winkelt op deze site, zullen wij u vragen om persoonlijke informatie in te voeren en van u, zoals uw naam, e-mailadres, factuuradres, afleveradres, telefoonnummer, product selecties, creditcard of andere betalingsgegevens en een wachtwoord. We kunnen ook, en onze externe aanbieders van advertenties en inhoud kunnen verzamelen, informatie over waar je bent op het internet (bijvoorbeeld bron-URL, IP-adres, domein, zoals. Co.uk. E Com), de het type browser, het land en netnummer waar uw computer zich bevindt, de pagina's van onze website dat u tijdens uw bezoek, de advertenties die u geklikt, en alle zoektermen werden bekeken die u hebt ingevoerd op onze website (" , User Information "). We kunnen deze informatie te verzamelen, zelfs als u niet bij ons registreert.

Into You dient zich ervan bewust dat deze site wordt gecontroleerd en kunnen informatie over uw bezoek die ons zal helpen verbeteren van de kwaliteit van onze dienstverlening vast te leggen.

Into Er wordt bevestigd dat de persoonlijke informatie die u aan ons verstrekt (of die beschikbaar zijn op de openbare registers is) en elke gebruiker informatie waaruit we kunnen identificeren, vindt plaats in overeenstemming met de registratie hebben we met het Bureau van de Commissaris Date. Wij gebruiken uw gegevens uitsluitend voor de volgende doeleinden:
 * Verwerking van uw bestellingen;
 * Voor statistische doeleinden, of een onderzoek naar deze site en haar diensten te verbeteren;
 * Om de inhoud van websites en advertenties aan u te dienen;
 * Om deze website te beheren;
 * Als u toestemming, om u te informeren over producten of speciale aanbiedingen die van belang kunnen zijn voor u.

Into U gaat ermee akkoord dat u geen bezwaar om ons te contacteren voor een van de bovenstaande doeleinden of per telefoon, e-mail of schriftelijk en wordt bevestigd dat en een van deze niet beschouwen als een schending van een van uw rechten op grond van de privacy en elektronische communicatie (EG-richtlijn) Regulations 2003.

Into Wanneer u een merchant account te creëren, terwijl het online bestellen krijgt u de optie om informatie via post, e-mail of telefoon, over producten, promoties of speciale aanbiedingen waarvan we denken dat van belang kan zijn om u te ontvangen. In het geval dat u niet wenst gecontacteerd te worden voor dergelijke doeleinden, ervoor zorgen dat u het juiste vakje aanvinken als je door het registratieproces.

In redelijke maatregelen nemen om de veiligheid van de persoonlijke gegevens die we verzamelen, zoals het beperken van het aantal mensen die fysieke toegang tot onze database servers hebben, evenals het installeren elektronische beveiligingssystemen die beschermen tegen onbevoegde toegang te behouden . Echter, geen overdracht van gegevens via het internet worden gegarandeerd volledig veilig. Daardoor kunnen wij niet garanderen de veiligheid van informatie die u ons stuurt, zodat u

doen dit op eigen risico. In vereist dat alle voor derden om uw persoonlijke gegevens zo volledig behandelen en volledig te voldoen aan alle relevante Britse gegevensbescherming en de consumentenwetgeving van tijd tot tijd van kracht. We hebben geen persoonlijke gegevens vrij te geven aan een bedrijf buiten de lijst of voor marketingdoeleinden.

Into You dient zich ervan bewust dat als we door de politie of een andere regelgevende of overheidsinstantie onderzoeken van vermeende illegale activiteiten om uw persoonlijke gegevens en / of informatie voor de gebruiker te bieden, worden verzocht, hebben wij het recht om dat te doen.

Into Bij het invoeren van een van onze wedstrijden of loterijen, u uw naam, e-mailadres en postadres. Als je wint, zullen we de prijs te sturen naar het adres en u op de hoogte via e-mail. Als je een wedstrijd in te voeren of te tekenen, bent u ook opgenomen in onze nieuwsbrief te merken van promoties, specials en nieuwe aanvullingen krijgen op de website. U kunt afmelden van de lijst na het nieuws unsubscribe instructies in een e-mail ontvangen.

Into gebruiken cookies om bij te houden van uw huidige shopping sessie te houden om de feestvreugde en zodat u uw winkelwagen op elk moment kan halen -. Als je het niet accepteren van cookies in staat deze site te gebruiken

Into Gelieve vaak naar eventuele updates of wijzigingen te zien aan ons privacybeleid. Vragen met betrekking tot dit beleid moet worden gericht aan.